Sâmbătă 24 Februarie 2024, Actualizat acum 54 zile 12:00 am

O șoferiță a dat cu mașina peste o biciclistă, apoi a părăsit locul accidentului

bicicletaUn accident a avut loc luni seară, pe strada Calea Cernăuţi, pe raza oraşului Vicovu de Sus. O femeie, de 37 de ani, din oraşul Vicovu de Sus, în timp ce conducea autoturismul, pe strada Calea Cernăuţi, pe raza orașului Vicovu de Sus, din direcţia comunei Vicovu de Jos spre comuna Straja, a acroşat o femeie, de 60 de ani, din aceeași localitate, care se deplasa pe bicicletă, pe marginea părţii carosabile în aceeaşi direcţie de mers.

like-facebookÎn urma acroşării, biciclista a căzut pe partea carosabilă, iar conducătoarea auto nu a oprit la faţa locului, continuându-şi deplasarea, fiind ulterior identificată la domiciliul ei.

În urma accidentului rutier femeia de 60 de ani, acuza dureri în zona spatelui şi dureri de cap, aceasta fiind transportată la Spitalul Municipal Rădăuţi, unde medicii au constatat faptul că aceasta nu prezintă leziuni în urma producerii accidentului rutier şi a fost declarată clinic sănătoasă.

„Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcooltest rezultatul fiind de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condusă la Spitalul Mun. Rădăuţi, unde i-au fost recoltate probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. Victima a fost testată cu aparatul alcooltest rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condusă la Spitalul Mun. Rădăuţi, unde i-au fost recoltate probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. S-a întocmit dosar penal cu privire la infracţiunile de „vătămare corporală din culpă”, „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia” şi „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”, potrivit unui comunicat al Poliției Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*