Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

Individul care a distrus semaforul de la Nordic, dat în urmărire de polițiști. Sunați la 112 dacă l-ați văzut!

cristian-bordeanuȘoferul de 42 de ani care a distrus, pe 27 decembrie 2016, semaforul de la Nordic, din municipiul Suceava, este dat în urmărire de polițiști. Cristian Bordeanu se sustrage de la măsura arestării preventive.

Pe numele său, a fost emis mandatul de arestare preventivă, pentru 30 de zile, pentru comiterea infracțiunilor de ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” și ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

like-facebookÎn seara zilei de 27 decembrie, fără a deține permis de conducere și având o alcoolemie peste limita legală, a condus autoturismul, pe bulevardul George Enescu, iar înainte de a ajunge în intersecția cu strada Universității, conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în impact cu stâlpul metalic de susținere a semaforului electric amplasat în zona intersecției.

Persoanele care pot da relații ce pot conduce la identificarea persoanei menționate mai sus, sunt rugați să apeleze nr. de telefon 0230/203165, 0230/203004 sau prin 112”, susțin reprezentanții Poliției Suceava.

FOTO! Accident teribil! A băut până nu a mai știut de el, a distrus două mașini, a rupt un stâlp și a lovit o femeie


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*