Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Accident mortal! Un bărbat s-a dezechilibrat și a ajuns sub roțile unei mașini

accident-mortal bistrUn accident mortal a avut loc chiar în noaptea de Revelion. În timp ce conducea autoturismul pe DJ 208E, în comuna Forăști, un tânăr de 22 de ani, din orașul Solca, a surprins și accidentat mortal un localnic de 39 de ani, care, în calitate de pieton, se deplasa pe partea dreaptă a drumului, în aceeași direcție de mers cu autoturismul și care, s-a dezechilibrat în momentul trecerii autoturismului pe lângă el.

like-facebookConducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, vinovat de producerea accidentului se face pietonul, care se deplasa neregulamentar pe drumul public. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. Claudiu says:

    Dar de ce nu se spune si viteza cu care mergea bouu ala, si de ce nu se spune ca nu era el la volan si era asta, numai niste minciuni cata coruptie sa va fie rusine!!

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*