Luni 20 Mai 2024, Actualizat acum 140 zile 12:00 am

FOTO & VIDEO! Mii de suceveni au petrecut în stradă de Revelion

revelion-artificii

Mii de suceveni au ales să petreacă trecerea dintre ani în stradă. Oamenii au venit cu mic cu mare pe malul Sucevei, unde au ascultat şi au dansat astfel încât noul an să-i prindă veseli și distractivi. Primăria și Consiliul Local Suceava au organizat un spectacol pentru toate vârstele în parcarea Iulius Mall. Dacă mașinile au avut acces în parcare, mulți au preferat să stea în interiorul autoturismului poate și din cauza gerului care a ajuns la -6 grade pe malul apei.

Cheful de distracție al celor veniți să fie la cumpăna dintre ani pe malul râului Suceava a fost însă aproape inexistent. Puțini au fost cei care au întins hore și au vrut să fie în toiul distracțiilor.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a făcut numărătoarea inversă și a anunțat că deja intrăm în Noul An.

„La mulți ani, Suceava! La mulți ani, suceveni!”, a spus edilul Sucevei la microfon de pe scena special amplasată pentru artiști.

Oamenii au ciocnit un pahar de șampanie și s-au bucurat de moment. A fost și momentul în care timp de 10 minute au urmărit focurile de artificii.
În câteva minute însă parcarea era plină de sticle sparte și pahare aruncate la voia întâmplării. Tineri chefuiți bine, cel mai probabil au început să petreacă ceva mai devreme, pur și simplu urlau cât puteau și se bucurau de momentul spargerii sticlelor de șampanie.

Hore printre cioburi

Cei care au ales să mai stea la spectacol după miezul nopții au întins hore printre sticle ,pahare sparte și petarde. Aproape că nu îți vine să crezi cum au avut curajul să danseze printre cioburi.Curaj au avut și șoferii care au trecut cu mașinile peste cioburile de pe artera de circulație. Între cei care au urcat pe scenă s-a numărat interpretul de muzică populară Gheorghe Finiș care nu numai că a scos sucevenii la hore dar i-a și urat potrivit tradiției din Bucovina.

După ce petrecerea în aer liber a luat sfârșit, tabloul din parcarea Iulius Mall era de departe al unor oameni civilizați. Dar au petrecut Revelionul în stradă.
Polițiștii de la rutier au fost și ei în stradă pentru a fluidiza traficul și pentru a nu se înregistra blocaje. Oamenii legii au avut răbdarea necesară pentru a face față conducătorilor auto care se grăbeau să ajungă acasă sau să continue petrecerea în altă parte.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*