Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Moden! Fostul europarlamentar sucevean Petru Luhan petrece Revelionul departe de Bucovina. Ce i-a trimis mama, de la Suceava, pentru sărbători!

petru-luhanDe când au devenit părinți, pentru Petru Luhan și Andra Timiș Sărbătorile sunt altfel. Datorită micuței Rania, fiica lor în vârstă de un an și o lună, Sărbătorile aduc și mai multă fericire în casa lor, iar anul acesta este pentru a doua oară când petrec Crăciunul în trei.

like-facebookDacă înainte preferau vacanțele în străinătate, iată că acum politicianul și frumoasa lui soție au ales să stea în țară.

”Am făcut Crăciunul acasă, în București. Din păcate, în Bucovina nu vom ajunge, iar Revelionul îl petrecem la munte. Cu siguranță Rania nu ne va însoți pentru că ne este teamă să nu răcească. Am împodobit bradul, iar Moșul a venit cu multe cadouri”, ne-a spus Andra Timiș.

Frumoasa brunetă a avut grijă să pregătească masa de Crăciun cu bunătățile specifice, iar mama lui Petru le-a trimis produse sănătoase. Soacra a trimis de la Suceava un curcan pe care Andra l-a preparat după o rețetă sofisticată a la Masterchef.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*