Duminică 29 Martie 2020, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

 

VIDEO! Incendiu puternic la Podul Coșnei. Două persoane au suferit atacuri de panică

incendiuMilitarii Detaşamentului de Pompieri Vatra Dornei, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Coşna, au intervenit cu trei autospeciale, două motopompe şi o ambulanţă SMURD,în noaptea de marți spre miercuri, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la gospodăria lui P.D., din satul Podul Coşnei, comuna Coşna.
like-facebook
La sosirea echipajelor, ardeau casa de locuit şi un fânar, existând pericolul de propagare la o altă locuinţă, aflată la doar 4 metri de focar.

Pe timpul intervenţiei, pompierii paramedici SMURD au acordat primul ajutor medical pentru două persoane, un bărbat de 56 de ani şi o femeie de 87 de ani, care au suferit atacuri de panică. Ulterior, aceştia au refuzat transportul la spital.

Incendiul a fost lichidat la ora 4:50 şi au ars acoperişul casei de locuit pe o suprafaţă de 60 de metri pătraţi şi fânarul pe 16 metri pătraţi. Au mai ars obiecte de mobilier, bunuri de uz casnic, aparate electrocasnice şi elemente de tâmplărie. S-au degradat pereţii portanţi pe o suprafaţă de 100 de metri pătraţi şi tavanul pe 60 de metri pătraţi.

Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza jarului provenit din coşul de fum deteriorat.
Pompierii au salvat cea de-a doua casă de locuit şi alte bunuri.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*