Marti 21 Mai 2024, Actualizat acum 141 zile 12:00 am

Convenție de colaborare între CJ, DGASPC și Fundația „O nouă viață” din Siret

sedinta-cj-2Consiliul Județean Suceava a aprobat la ultima ședință ordinară de pe acest an proiectul de hotărâre privind aprobarea încheierii Convenției de colaborare între CJ, Direcția Generală de asistență Socială și Protecția Copilului a județului, Fundația „O nouă viață” din Siret, în vederea furnizări de servicii sociale specializate persoanelor adulte cu handicap lipsite temporar sau definitiv de ocrotire.
like-facebook
Trebuie amintită că fundația este reprezentată de Nigel Squibb în calitate de președinte și prin Marcela O Connor, în calitate de director executiv.

Potrivit convenției de parteneriat obiectul acesteia îl reprezintă colaborarea între părți în vederea desfășurării activităților referitoare la furnziarea serviciilor sociale specializate persoanelor adulte cu handicap lipsite temporar sau definitiv de ocrotire, respectiv funcționării CRRPH „O nouă Viață” Siret cu o capacitate de 39 de locuri, în cele 5 locații: Casa Phoenix, Casa Killybegs, Casa Manion, Casa Camlough și Casa Kincasslah.

Direcția Generală de asistență Socială și Protecția Copilului a județului se obligă să asigure fondurile necesare bunei funcționări a CRRPH aferent numărului de beneficiari cărora li se acordă protecție, respectiv cheltuielile de personal și cheltuielile cu bunuri și serviciile.

CJ se obligă să asigure fonduri atât Direcției în vederea susținerii serviciilor oferite de Centrului de Recuperare și Reabilitare a Persoanelor cu Handicap (CRRPH) „O nouă viață” din Siret.
Această convenție are și clauză de confidențialitate care constă în obligativitatea părților să păstreze confidențialitatea datelor, informațiilor și documentelor pe care le vor deține ca urmare a executării clauzelor.

Convenția de colaborare ce face obiectul prezentului proiect de hotărâre propune continuarea colaborării, începută în anul 2008 cu Fundația Umanitară „O nouă viață” pe perioada de timp pentru care aceasta și-a exprimat disponibilitatea.

Potrivit site-ului fundației însă la Comitetul Director al Fundației fac parte angajați din cadrul direcției respectiv, Ivan Ionel, președintele Asociației „Blijdorp România-O nouă viață”, Manuela Pohoață, Şef birou „Managementul calităţii şi servicii de prevenire şi protecţia muncii”, ambele în subordinea Direcţiei de Protecția Copilului Suceava, fostul senator PD, Theodor Haucă și Sorina Dimofte.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*