Luni 06 Mai 2024, Actualizat acum 126 zile 12:00 am

Proiectul privind nivelul taxelor și tarifelor pe anul viitor, la muzee și spectacole, pe masa consilierilor județeni

cj-suceava-decembrie-2016-5Deliberativul județean va supune aprobării în deliberativ proiectul de hotărâre privind aprobarea nivelului taxelor și tarifelor de competența Consiliului Județean, pe anul 2017.

Potrivit inițiatorului proiectului, președintele CJ, Gheorghe Flutur, dacă acestea vor fi aprobate de deliberativ, ar urma să intre în aplicare de la 1 ianuarie anul viitor.

like-facebookDin sumele încasate din închirierea sau comercializarea bunurilor aflate în proprietatea publică a județului, date în administrare, 50 la sută se virează de către titularii dreptului de administrare ca venituri ale bugetului popriu al județului.

La Muzeul de Istorie, taxa de vizitare este pentru adulți de 12 lei/persoană iar pentru studenți și elevi 3 lei/persoană în timp ce la Sala Tronului acestea vor de de 6 lei/persoană respectiv,1,5 lei/persoană.
La Cetatea de Scaun, elevii și studenți vor plăti 3 lei/persoană în timp ce adulții 12 lei/persoană.
Biletele de intrare la spectacole folclorice vor di de 8 lei/persoană pentru adulți la oraș în timp ce la sate va fi de 5 lei/persoană. La spectacole extraordinare prețul va fi de 10 lei/persoană tot pentru adulți. La copii,elevi și studenți taxa de intrare va fi de 4 lei/persoană.

Pentru spectacole de teatru de păpuși pentru copii comandate taxa este de 600 lei/spectacol ,bilete la concert-lecție pentru copii-4 lei/persoană, spectacole profesioniste de folclor comandate(omagiale sau eveniment) 2700 lei/60 de minute; spectacole profesioniste de folclor comandate-3800 lei/90 de minute;spectacol de protocol și recepții-1500 lei/oră;închiriere sală de balet 30 lei/oră, înregistrări audio-100 lei/oraș înregistrări video filmare 100 lei/oră.

Deliberativul județean va aproba taxe pentru activități desfășurate de Muzeul Bucovinei, taxe percepute de Centrul Cultural Bucovina,taxe pentru închirierea spațiilor cu destinație specială și a terenului din cadrul Centrului Economic Bucovina dar și nivelul taxelor pentru eliberarea certificatelor de urbanism ,avizelor și autorizațiilor în domeniul construcțiilor,emise de Consiliul Județean și a altor taxe pentru servicii prestate de Direcția Arhitect-Șef.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*