Sâmbătă 16 Ianuarie 2021, Actualizat acum 15 zile 12:00 am

 

Corneliu Popovici: Propunerea pentru funcția de premier al României arată cât dă PSD pe electoratul său: doi bani

pmp popoviciPreședintele organizației sucevene a Partidului Mișcarea Populară, Corneliu Popovici, susține că PSD își bate joc de electorat prin propunerea pe care a făcut-o pentru funcția de premier: Sevul Shhaideh. Potrivit acestuia, Partidul Social Democrat a ținut secret numele premierului toată durata campaniei electorale.

like-facebookA invocat o strategie de protecție a imaginii acestei persoane. A lansat mesaje electorale cu tentă vădit naționalistă. A ironizat în mod repetat și răutăcios al doilea prenume, Julien, al fostului premier Dacian Cioloș. Astfel, a accentuat ideea că acesta nu ar fi român. I-a asociat și numele de familie cu o presupusă originemaghiară. Toată campania electorală, PSD a mințit. Spunem acest lucru cu toată responsabilitatea, văzând care este propunerea PSD pentru funcția de prim ministru: Sevil Shhaideh. Doamna aparține minorității turco-tătare și este căsătorită cu un sirian. PMP este membru al Partidului Popular European. Susține drepturile minorităților și respectă libertatea de religie, drept fundamental din Declarația Universală ONU. Ceea ce subliniază PMP sunt mesajul și atitudinea mincinoasă a partidului care a câștigat alegerile mizând pe sensibilitatea naționalistă a românilor, accentuând chiar și apartenența la religia ortodoxă, majoritară, a populației de cetățenie română”, a spus Popovici.

Liderul PMP a mai adăugat că „după ce a organizat pelerinaje la bisericile și mânăstirile ortodoxe cu diferite ocazii, după ce a avut întâlniri cu prelați ai Bisericii Ortodoxe pentru a obține sprijinul acestora și după ce a mințit toată campania că susține românii, PSD a fost votat de peste 45% dintre cei prezenți la urne. În Suceava, PSD a obținut 48,86% pentru Camera Deputaților și 50,2% pentru Senat. PMP afirmă astăzi că peste jumătate dintre suceveni au fost batjocoriți de către PSD”.
Popovici este de părere că liderii PSD trebuiau să spună că vor propune o tătăroaică premier.

„Trebuiau să vă spună că Liviu Dragnea o va propune pe fina sa de căsătorie, fără știrea conducerii PSD. Nici măcar Ceaușescu nu-și permitea s-o facă cu de la sine putere pe soția sa prim-ministru: i-a dat funcția de viceprim-ministru al Consiliului de Miniștri, după un simluacru de alegeri în CC al PCR. Liviu Dragnea l-a depășit pe Ceaușescu în privința autocrației în politică. Acesta este PSD: una spune ca să fie votat, alta face după ce este votat”, a mai adăugat Popovici.


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. Alegator_obisnuit says:

    Ar trebui,mai degraba,sa te ocupi dumneata de electoratul PMP,in masura in care exista,adica ăla care NU te-a trimis pe dumneata in Parlament… Că de electoratul PSD are cine sa aiba grija,dupa cum se zice si la brosura despre *uterea de grija: calu’ moare de drum lung iar prostu’ de grija altuia…

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*