Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Daniel Mândrilă a fost arestat pentru 30 de zile

mandrila-danielTânărul care a condus fără permis un BMW și a produs un accident mortal la Ițcani a fost arestat preventiv. Daniel Mândrilă a fost trimis de magistrații Judecătoriei Suceava pentru 30 de zile  în arest.

Daniel Mândrilă, în vârstă de 20 de ani, a fost reţinut luni seară, în locuinţa iubitei sale.

El este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.

like-facebook„În timp ce conducea autoturismul, pe str. Grigore Al. Ghica din municipiul Suceava, din cauza neadaptării vitezei într-o curbă, un tânăr de 20 de ani, din comuna Frumosu, ce nu posedă permis de conducere, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe contrasens și a lovit o bordură, după care, s-a răsturnat și a acroşat autoturismul condus de un bărbat de 29 de ani, din comuna Calafindeşti.  După producerea accidentului, tânărul de 20 de ani a fugit de la faţa locului. În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală gravă a doi tineri, unul de 18 ani, din comuna Șcheia şi celălalt de 20 de ani, din localitate, precum și rănirea ușoară a altor doi tineri, unul de 21 ani, localnic şi celălalt din comuna Frumosu, toți pasageri în autoturismul condus de tânărul de 20 de ani. Conducătorul auto de 29 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, susținea purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, cms. Ionuț Epureanu.

Robert Păstru a murit la spital.

Ștefan Mândrilă și fratele său, Daniel, au mai fost implicați într-un accident mortal, la începutul acestui an. Ei erau cu mașina fostului director al Casei de Pensii Suceava, Robert Marian, la volan aflându-se Ștefan Mândrilă. Fratele acestora, Paul Mândrilă, de 17 ani, a murit în acel accident.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*