Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Un tată și doi fii, arestați preventiv pentru tâlhărie

retinuti-arestatiUn bărbat de 43 de ani și cei doi fii ai săi, unul de 18 ani, iar celălalt de 17 ani,  din Grănicești, au fost arestați preventiv, luni, pentru tâlhărie calificată.

Și asta după ce pe 1 decembrie, în jurul orei 18.00-19.00, în timp ce se aflau pe bancheta din spate a autoturismul condus de un martor și profitând de starea de ebrietate în care se afla victima, cei doi tineri de 17 și 18 ani, l-au deposedat prin violență, pe tânărul de 24 de ani de un telefon mobil şi un portofel cu documente și circa 800 lei.

like-facebookUlterior, la 15.12.2016, în urma activităților specifice întreprinse de polițiști, telefonul a fost recuperat de la o altă persoană.

„În cauză s-a dispus reținerea pentru 24 de ore a celor trei autori, bărbatul de 43 de ani fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de „complicitate la tâlhărie calificată”, iar cei doi fii ai săi pentru comiterea infracţiunii de „tâlhărie calificată”. Ulterior, cei trei, au fost prezentați Judecătoriei Rădăuți, care a emis pe numele lor, mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile”, se arată într-un comunicat al IPJ suceava.

În baza mandatelor de arestare, Toader Hapiuc, Marius Dorin Hapiuc și Dumitru Lucian Hapiuc, au fost încarcerați în arestul I.P.J. Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*