Marti 14 Mai 2024, Actualizat acum 134 zile 12:00 am

FOTO! Primarul din Hănțești, Moș Crăciun pentru copiii din localitate

primarul-mos-craciun-hantesti-5Bucurie mare pentru micuții de la școlile din comuna Hănțești. Primarul comunei sucevene Hănțești, Daniel Olariu, a îmbrăcat și în acest an hainele lui Moș Crăciun.

De altfel, edilul s­-a văzut nevoit să o facă pe moșul dat fiind faptul că zăpada încă nu a fost din belșug și sania trasă de reni nu avea cum să ajungă tocmai din ținutul înghețat al Finlandei, spune el.

like-facebookSacul a fost încărcat cu dulciuri și jucării și a ajuns la elevii din grădinițele și școlile comune,i iar autoritățile locale chiar dacă au avut un buget auster au făcut cum au putut și au reușit să aducă bucurie pe chipurile celor mici. Copii au ținut să-l impresioneze pe „Moș Crăciun” cu poezii și colinde.

„La sfârșit de an în întâmpinarea Marii Sărbători a Nașterii Domnului, Primăria și Consiliul Local participă cu mult drag, la toate manifestările dedicate acestei perioade. Astfel,copii au prezentat un program special pregătit pentru Moș Crăciun și acesta nu putea negreșit să nu apară” a spus edilul comunei.

Primarul împreună cu Consiliul Local oferă tuturor copiilor din comună pachete cu dulciuri.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*