Vineri 07 August 2020, Actualizat acum 219 zile 12:00 am

 

Corneliu Popovici: Vom monitoriza atent toate promisiunile parlamentarilor de Suceava și modul în care ele sunt atinse

corneliu-popovici-pmp-2Președintele organizației județene a PMP Suceava, Corneliu Popovici, a ținut să mulțumească tuturor sucevenilor care au acordat votul acestei formațiuni politice.

„Noul Parlament ales nu va avea un reprezentant al PMP Suceava. Voturile primite au fost insuficiente, însă tuturor celor care ni le-ați acordat vă mulțumim din inimă! Noi am venit în fața Dumneavoastră cu adevărul. Nu v-am spus că tăiem 100 de taxe pentru ca a doua zi după alegeri să cerem premierului să amâne tăierea lor. Nu v-am cerut să ne votați pentru că vom menține în funcție pe Dacian Cioloș pentru ca a doua zi după alegeri să declarăm că Dacian Cioloș a fost cea mai proastă soluție. Noi v-am spus ce vrem să facem pentru Suceava. Vom face demersuri pe lângă colegii noștri din alte județe să ne sprijine, cât pot. PMP este partid parlamentar. Mic, dar onest în campanie. PSD și PNL au câștigat Suceava: unii mai mult, alții mai puțin, iar acum își dau jos masca. Vor merge la București și se vor uita de sus la noi, uitând ce au promis”, a spus Popovici.

like-facebookTotodată, Popovici a dat de înțeles că are o responsabilitate față de sucevenii care au votat PMP și tocmai de aceea vrea să susțină doleanțele cetățenilor pentru a fi auzite de cei care sunt la putere.

„Noi rămânem aici! Vom lupta pentru a arăta că merităm votul Dumneavoastră atunci când vă veți convinge că ceilalți iar v-au păcălit. Putem fi și umărul pe care să vă sprijiniți, dacă veți avea nevoie. Vom monitoriza atent toate promisiunile parlamentarilor de Suceava și modul în care ele sunt atinse. Considerăm că adevărul trebuie să iasă la lumină, mai devreme sau mai târziu. Vom susține doleanțele Dumneavoastră atunci când ele vor fi ignorate de cei ce dețin puterea. Suntem în opoziție și vom crește, cu ajutorul Dumneavoastră. Vă mulțumim tuturor celor care ați votat pentru că v-ați îndeplinit misiunea de membri ai cetății. Celor care ne-ați acordat încredere, vă mulțumim însutit și vă asigurăm că nu vă vom dezamăgi”, a adăugat Popovici.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*