Marti 30 Aprilie 2024, Actualizat acum 120 zile 12:00 am

Peste 14.000 de materiale pirotehnice confiscate de polițiști din piața agroalimentară Fălticeni

petarde-1Poliţişti din cadrul Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase – I.P.J. Suceava au efectuat, marți, un control în piaţa agroalimentară din municipiul Fălticeni, ocazie cu care, în urma activităţilor operative desfăşurate au identificat un bărbat de 35 de ani din municipiul Fălticeni care deţine în piaţa respectivă o tarabă unde erau expuse articole vestimentare spre comercializare.

like-facebookÎn aceeaşi locaţie bărbatul deţinea însă spre vânzare şi 3300 bucăţi articole pirotehnice din categoria P1, acestea fiind ridicate de către poliţişti. Totodată, pe parcursul activităţilor de cercetare penală, bărbatul a predat poliţiştilor cantitatea de 10800 bucăţi petarde din clasa P1, aflate în altă locaţie, bunuri despre care susţine că le-a achiziţionat în scopul comercializării către populaţie.
petarde-2
În urma verificărilor s-a constatat că bărbatul nu deţine autorizaţie pentru a efectua activităţi de comerţ cu articole pirotehnice, motiv pentru care bunurile menţionate, respectiv 14100 bucăţi petarde din categoria P1 au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de “orice operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept”.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*