Miercuri 08 Mai 2024, Actualizat acum 128 zile 12:00 am

Patru școli din Câmpulung Moldovenesc vor fi reabilitate

Primarul din Câmpulung Moldovenesc, Mihăiță Negură

Primarul din Câmpulung Moldovenesc, Mihăiță Negură

Patru școli din municipiul Câmpulung Moldovenesc vor fi reabilitate. Este vorba despre Școala Generală nr.2 „George Voevidca”, Liceul Tehnologic nr.1, Școala Generală nr.4 „Teodor Ștefaneli”, pentru care a fost semnat deja contractul de finanțare, dar și Școala Generală nr. 3 „Bogdan Vodă”, pentru care urmează să fie semnat contractul.

like-facebook„Astăzi 13.12.2016  (n.r) am semnat la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice contractele de finanțare pentru reabilitarea și modernizarea a trei unități de învățământ din municipiul Câmpulung Moldovenesc (Școala Generală Nr.2 “George Voevidca”, Liceul tehnologic Nr.1, Școala Generala nr.4 “Teodor Ștefaneli”). Valoarea totală a celor trei contracte este de 9.211.004 lei (2.046.900 Euro), urmând ca săptamâna viitoare să semnez contractul și pentru Școala Generală nr.3 “Bogdan Vodă””, a precizat primarul din Câmpulung Moldovenesc, Mihăiță Negură.

Edilul a precizat că după sărbătorile de iarnă va urma modernizarea sălii de sport și a căminului de la Colegiul Silvic Bucovina.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*