Marti 07 Mai 2024, Actualizat acum 127 zile 12:00 am

Top cinci cele mai bune industrii angajatoare din județul Suceava

angajatiCele mai bune cinci industrii angajatoare din județul Suceava, conform codului CAEN principal înregistrat la Oficiul Național al Registrului Comerțului sunt prezentate într-un studiu al Patronatului Investitorilor Autohtoni (PIAROM).

like-facebookStudiul arată că pe primul loc în topul industriilor angajatoare se află lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale, cu un total de 5.399 de contracte de muncă.

Pe locul doi, transporturi rutiere de mărfuri, cu 5.303 de contracte de muncă, iar pe trei comerț cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi și tutun, cu un număr de 4.322 de contracte de muncă.

Pe locul patru se află industria tăierii și rindeluirii lemnului, cu 3.745 de contracte, iar pe locul cinci silvicultura și alte activități forestiere, cu 1.930 de contracte.

 


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. didi says:

    Care sunt industriile?Acestea enum,erate nu sunt industrii,doar ceva prestari servicii.Industrii sunt cele care produc ceva si se ob’in produse in urma proceselor de prelucrare.Suceava nu are asa ceva!!!INDUSTRII!!!???

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*