Duminică 02 Iunie 2024, Actualizat acum 153 zile 12:00 am

Gheorghe Flutur, în cărți pentru a prelua șefia PNL

flutur (2)Liderul organizației județene a PNL Suceava, Gheorghe Flutur, ar putea prelua șefia Partidului Național Liberal după ce Alina Gorghiu și-a anunțat demisia din funcție.

Potrivit unor surse din rândul liberalilor suceveni, Flutur a fost contactat de liberali din conducerea centrală a partidului pentru a fi numit interimar în funcția de președinte a PNL.

Nu ar fi prima oară când Gheorghe Flutur ar fi contactat pentru a prelua frâiele Partidului Național Liberal. El a mai fost contactat să preia conducerea partidului imediat după ce Vasile Blaga a demisionat din funcția de co-președinte PNL.
like-facebook
Flutur spunea în octombrie 2016 că nu putea să accepte o asemenea funcție în condițiile ivite și deloc plăcute la adresa unui coleg de partid.

Vasile Blaga a demisionat în septembrie 2016, în urma acuzațiilor care i-au fost aduse.

„Îmi voi dovedi nevinovăția în fața instituțiilor abilitate. Eu însumi sunt garantul respectării Statutului PNL și a tuturor deciziilor partidului. Nu pot să cer colegilor mei să respecte criteriile de integritate, iar eu să nu o fac. Ca atare, voi acționa în consecință și îmi depun demisia din funcția de copreședinte al Partidului Național Liberal și din cea de șef de campanie pentru alegerile parlamentare din acest an”, anunța Blaga.

Reacția lui Blaga venea după ce DNA a anunțat că procurorii anticorupție au dispus urmărirea penală a acestuia, la data faptelor fiind secretar general al unui partid aflat la guvernare, pentru trafic de influență.


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. Alegator_Confuz says:

    Da’ de la cine s-o preia,cu proces-verbal??? De la raschitoarea aia cu studii la Moscova,caci ce bine va sta ,plesniti intre ochi,acuma, cu aceasta nepoata a lu’ batiuska Ilici,de care nu mai incapeati,liberalilor,deoarece credeti voi ca muscalii mai dau ceva inapoi, dupa ce pun mana ghinisor pre acel ceva? Fie acel ceva si fibra in doua iţe a doamnei Turcan?
    Caci acea doamna cu studii la Moscova, facute in anii ’90 ,la cerere,nu ca in anii ’50 cand la Moscova ierea ca la Paris,se duceau in snopuri,seamana oleaca cu o die kluppen sau cu clestele de scos jaraticul din forja de la fieraria din sat,suficient de lung ca sa nu se friga fierarul,manipulatorul de la capatul util al clestelui,cel care se pregatea sa scoata potcoava pentru caii morti ai sasului..
    Sau,poate de pe la seraficul domn Petrache,cu care a mers la Cotroceni madama,ori poate de la sturlubatecul quasidomn Falca ori poate de la istetul combinator Tase,tras pe dreapta,ori poate de la biciclista demisionara,lasata la vatra ca sa-i alapteze pe Noah si pe Lucian…
    Si ce sa faca domnul Ghita ca sef, la “liberali”? Grija asta are el acuma,nici n-a terminat bine de pus Bucovina lui pe harta si harta inapoi in cui ca,iaca,se uita si el ca curca-n lemne la acea harta care s-a inrosit,ca oule de paste…Pana la primul comiliton liberal are de mancat o paine chiar mergand cu masina iar cu tramcariciul face o saptamana… Pana la piticul porno-politic Boc,adica…
    Ca nici nu intelege de unde i se trage,ce targ nu l-a facut el bine,ce ie a gresit,luand-o pre dos sau cu gura la spate sau cu kuru-nainte? Sau,sa fie asta:
    http://prntscr.com/djrqcw
    ….in sensul ca sa fi simtit alegatorii din zona de ses,de bahna,de munte si de targ ca cine se aseamana se aduna pe lista?
    La mine in sat era unu’,asa,mai – cum sa zic – sarac cu duhul,sau,ca sa nu existe suparare,la fel de iute la minte cam ca domnul Mihalescul, sau ca alt domn,Ghiorghiu,iar acela pastea oile satului sau chiar vaca.Iara unii mai rai si mai negri in cerul gurii ii sopteau,cu titlu de exclusivitate: bă,sa ştii ca a fost vorba sa te puna pe tine primar dar a fost contra cutare! Cam iesea cu vorbe,cu scandal – daca pricepeti unde bat, foarte bine,daca nu,tot bine!
    Problema este ca domnul Ghita sa preia ceva ce mai exista,chiar in aceasta forma de agregare la care au dus ei acest partid istoric,care seamana pentru moment cu seful sau interimar: o ciumafaie suletica,vorbind ruseste spre un interlocutor care nu stie decat nemteste si care incearca sa-si aminteasca unde a mai auzit asta!
    Kuda Deveselu?

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*