Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Bucurie mare în tabăra PSD după votul de duminică. Nechifor: E un rezultat care ne motivează foarte mult

psd-candidati-pentru-parlament-1Rezultatele parțiale ale alegerilor de duminică arată că PSD a câștigat detașat lupta electorală. Acest lucru a adus bucurie în tabăra social-democrată.

Fostul președinte al Consiliului Județean Suceava, Cătălin Nechifor, susține că PSD a câștigat, în această bătălie electorală, mai multe localități cu primari PNL.

like-facebook„Am castigat in multe localitati cu primari PNL: Bilca, Brosteni, Vatra Dornei, Liteni, Satu Mare. Si suntem la doar 20 % din sectii numarate partial. Era sa uit si Suceava. E un rezultat care ne motiveaza foarte mult si multumim tuturor celor care au avut incredere in PSD”, a precizat Nechifor.

La rândul său, liderul PSD Rădăuți, Nistor Tătar, a spus:

Mulțumesc tuturor radautenilor care ne-au sprijinit, care ne-au susținut și în campanie, dar mai ales în ziua votului, pentru votul de incredere acordat, pentru ca ati votat cu gândul la o guvernare bună, la o guvernare așa cum noi am mai avut, o guvernare pentru oameni, o guvernare aproape de români. Mulțumesc întregii echipe PSD Radauti, tuturor colegilor, pentru munca pe care au depus-o și efortul care l-au făcut pentru acest rezultat, care este dovada muncii tuturor colegilor și a programului bun pe care-l avem.  E un rezultat care ne bucură enorm, ceea ce înseamnă că oamenii cred în noi, radautenii cred în proiectele noastre, realiste, nu în cai verzi pe pereți. Mulțumim tuturor celor care au ieșit la vot”.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*