Marti 16 Aprilie 2024, Actualizat acum 106 zile 12:00 am

Vântul a lăsat secțiile de votare din Panaci și Șaru Dornei fără curent electric

fara-curent-electric-1Prefectul județului Suceava, Constantin Harasim, a declarat, luni, că nu au fost semnalate incidente la vot la scrutinul de duminică, 11 decembrie. Singurele probleme care au apărut au fost legate de întreruperea curentului electric în secțiile de votare din Panaci și Șaru Dornei, dar după finalizarea procesului electoral.

like-facebook„Alegerile parlamentare în județul Suceava s-au desfășurat în bune condiții. Au fost organizate un număr de 555 secții de vot, s-au asigurat pe structurile MAI- Ministerul Afacerilor și Internelor, paza și ordinea în zona secțiilor. Nu au fost probleme. Au apărut, la finalul zilei, după ora 21.00, două comune: Panaci și Șaru Dornei, cu întreruperi de curent, au fost remediate de E.on. Au fost duse și grupurile ca să asigure toate aceste activități de numărare a voturilor, de întocmire a buletinelor și s-a trecut cu bine”, a declarat prefectul Sucevei, Constantin Harasim.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu susține că vântul a doborât un copac, iar acesta a căzut peste o linie de medie tensiune în zonă și din această cauză a fost întreruperea de curent.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*