Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Sute de operatori economici s-au înscris la licitația principală de vânzare a masei lemnoase pentru producția de anul viitor, la Direcția Silvică

directia silvica suceavaSute de operatori economici s-au înscris la licitația principală de vânzare a masei lemnoase pe picior pentru producția anului viitor organizată de Direcția Silvică Suceava. Aceasta urmează a se desfășura în perioada  13-14 decembrie 2016.

Potrivit directorului Direcției Silvice Suceava, Sorin Ciobanu, pentru această licitație a fost oferit un volum total de 603 mii mc, cu cca. 150 mii de mc mai mult decît licitațiile principale organizate pentru perioada 2012 – 2014. Prețul mediu de pornire la licitație este de 146 lei/mc. În vederea participării la licitație au depus solicitări un număr de 385 operatori economici, atît din judetul Suceava, cît și din județele învecinate.

like-facebookUrmare a analizării dosarelor și contestațiilor depuse de către operatorii economici au fost admiși să participe la licitație un număr de 338 operatori.

Pentru participarea la licitație operatorii economici admiși vor trebui să achite garanția de contractare în funcție de volumul pe care intenționează să îl cumpere în cele 2 zile de licitație.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*