Luni 13 Mai 2024, Actualizat acum 133 zile 12:00 am

VIDEO! Accident la Dumbrăveni. Elevă spulberată de o dubiță, pe trecerea de pietoni

accident-dumbraveniUn nou accident a avut loc, joi dimineață, în fața liceului din Dumbrăveni. O elevă de 11 ani a fost pur și simplu spulberată de o dubiță, chiar pe trecerea de pietoni.

Viorel Piersic, de 59 ani din municipiul Suceava, conducea autoutilitara marca Ford Transit, pe DN 29, în localitatea Dumbrăveni, din direcţia municipiul Suceava spre municipiul Botoşani, iar în momentul în care a ajuns la trecerea de pietoni nu a acordat prioritate, a surprins-o şi accidentat-o pe Maria C. de 11 ani din comuna Dumbrăveni, care traversa strada regulamentar pe trecerea de pietoni.

În urma impactului, autoutilitara marca Ford Transit, a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune frontală cu autoturismul marca Vw Transporter, condus regulamentar de Ion Vatmanu, de 51 ani din comuna Dumbrăveni.

Copila a suferit un politraumatism, traumatism cot stâng şi genunchi stâng, iar un pasager de 42 de ani, din Dumbrăveni, pasager pe scaunul dreapta faţă în autoturismul marca Vw Transporter.
Cei doi au fost transportaţi la Spitalul Județean Suceava pentru acordarea de îngrijiri medicale. Niciunul dintre șoferi nu era băut.

like-facebook

 

Un accident asemănător a avut loc pe 22 noiembrie, când o elevă a fost lovită de o mașină.

VIDEO! Accident grav la Dumbrăveni. O copilă a fost lovită de o mașină pe trecerea de pietoni


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*