Marti 30 Aprilie 2024, Actualizat acum 120 zile 12:00 am

Doi angajați ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, răniți într-un accident cu trei mașini

accident-masinaDoi angajați ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au fost răniți, miercuri după-amiază, într-un accident cu trei mașini care a avut loc pe drumul european 85, în localitatea Pătrăuți.  Aceștia circulau cu o Skoda și din senin un autoturism a intrat în ei.

like-facebookUn șofer de 37 de ani, din satul Corni, orașul Liteni,  conducea un Ford Mondeo dinspre Suceava spre Pătrăuți. La un moment dat, Petru Cristian Pintilie nu a păstrat distanța regulamentară în mers și s-a ciocnit de autoturismul Volkswagen Golf, care circula în fața sa, condus de Mihai Romeo Petrescu din Grănicești.

În impact, Fordul a ajuns pe sensul opus de mers și a lovit puternic o Skoda Rapid în care se aflau un șofer de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava, Gabriel Petrișor Airoaie, și economista Veronica Mihaela Cordon.

Aceștia au suferit mai multe traumatisme și au fost transportați la Spitalul Județean Suceava. Niciunul dintre conducătorii auto implicați în accident nu erau băut. Șoferul vinovat de producerea evenimentului rutier este cercetat, însă, pentru vătămare corporală din culpă.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*