Luni 06 Mai 2024, Actualizat acum 126 zile 12:00 am

Scandal în fața unei școli din Suceava. Un tată a încercat să-și ia fiul cu forța de la cursuri

Captura video

Captura video

Un scandal a avut loc la o școală din municipiul Suceava. Un copil este victimă într-un război purtat de părinții săi. Tatăl acestuia a încercat să-l ia cu forța de la Școala Generală nr. 4, unde băiatul învață. Bărbatul o acuză pe fosta sa soție de răpire.

like-facebookPotrivit Observator, băiețelul a început să plâng când a văzut scandalul în care este implicat. Atât mama, cât și tatăl copilului susțin că au documente din care reiese că au voie să îl crească pe micuț. El a mers cu avocatul la școală pentru a-și lua fiul, în ciuda insistențelor mamei și a bunicii copilului.

Eu oricum copilul nu-l dau. Poate să se întâmple ce s-o întâmpla, eu copilul nu-l dau”, a spus Gabriela Orha, mama băiatului.

Tatăl a mai încercat să-și ia copilul în urmă cu două săptămâni, când a vrut să îl urce într-un taxi. El susține că are o hotărâre judecătorească ce îi permite să ia copilul în custodie.

Cei doi soți au divorțat în Portugalia, iar autoritățile de acolo au decis pentru o tutelă comună. Copilul urma să rămână la domiciliul mamei, aceasta a venit, însă, cu el în România, iar soțul a acuzat-o de răpire internațională. Tribunalul București a decis ca minorul să se întoarcă în Portugalia. Mama sa însă nu mai are un loc de muncă acolo. Ea lucrează ca asistentă medicală la Spitalul Județean Suceava.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*