Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

Un tânăr beat a intrat cu mașina într-un capăt de pod. A devenit violent cu echipajul medical care voia să-l îngrijească

Foto: Arhiva

Foto: Arhiva

Un tânăr de 20 de ani din Rădășeni este cercetat de polițiști după ce a produs un accident, a devenit violent cu echipajul medical care încerca să-i acorde îngrijiri medicale și a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest.

like-facebookTotul s-a petrecut marți după-amiază, pe un drum comunal care leagă DJ 209A, cu satul Rădășeni. Un autoturism a intrat în capătul unui pod de pe contrasens, iar conducătorul auto, un localnic de 20 de ani, aflat în stare de ebrietate s-a manifestat violent față de echipajul ambulanței ce încerca să-i acorde îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost încătușat și condus la sediul Poliției municipiului Fălticeni, unde a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest, după care, la spital, a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”, ce va fi soluționat procedural.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*