Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

Moartea șefului de ocol de la Dorna Candrenilor a îndoliat întregul județ. „Un om deosebit”

dinu-popescu-vatra-dorneiSeful de Ocol din Dorna Candrenilor, Dinu Popescu, va fi condus, luni, pe ultimul drum de colegi, familie, prieteni, dar și simpli cunoscuți. El a fost un om al muntelui. A iubit natura, dar și copiii pe care i-a avut alături în numeroase acțiuni; fie de ecologizare, drumeții sau acțiuni antidrog. I-a iubit pe alții mai mult decât pe el însuși de multe ori. Dinu Popescu va rămâne mereu în amintirea colegilor, prietenilor și a multora care l-au cunoscut.

like-facebookFirul vieții i s-a încheiat într-un cumplit accident de circulație în județul Zalău. Era originar din Straj,a iar slujba de înmormântare va avea loc luni, la ora 10.00, în satul natal. Sicriul cu corpul neînsuflețit a fost depus la Ocolul Silvic Dorna Candrenilor pentru ca cei care l-au cunoscut să poate să-și ia rămas bun. Acolo Dinu Popescu își petrecea viața de ani buni.

Fostul primar al comunei, Mafteiu Candrea, l-a cunoscut ani buni și are doar cuvinte de laudă la adresa fostului șef de ocol.

Un om cumsecade și muncitor. I-a plăcut munca doar ca viața nu i-a adus noroc și în căsnicie. Are un copil de care era tare mândru. Era credincios, atunci când viața îi devenise grea, se ruga la Dumnezeu să-l ajute. Din ce l-am cunoscut ani buni pot doar să spun că toți cei care l-au cunoscut regretă că s-a dus în lumea de dincolo mult prea repede. Dumnezeu să-l ierte!”, a spus Candrea.

Cristi Tomniuc de la Direcția Silvică Suceava este unul din colegii de breaslă a lui Dinu Popescu. Chiar dacă distanța între Suceava și Dorna Candrenilor este destul de mare, prin natura muncii, cei doi s-au cunoscut.

„Un om deosebit. Nici nu îmi venea să cred că a murit într-un accident de circulație. Îl întâlnisem în urmă cu ceva vreme la o instruire pe securitatea muncii. Era un om care își iubea munca și prietenos. Iubea copii și era alături de ei la diferite acțiuni”, a spus Tomniuc.

Primarul comunei Panaci, Vasile Cozan, susține că atunci când un om este bun cuvintele nu își mai au loc.

„Numai de bine pot spune despre cel care a fost șef de ocol. Un silvicultor foarte bun…păcat!”, a spus Cozan.

Șeful de ocol de la Dorna Candrenilor, mort într-un accident rutier


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*