Miercuri 28 Iulie 2021, Actualizat acum 208 zile 12:00 am

 

Șef de post bătut în propria locuință. Polițistul era amenințat și prin telefon

politisti batutiȘeful Postului de Poliție Horodnic de Jos, agentul șef principal Cristian Darabană, a fost bătut în propria locuință de trei indivizi care au tăbărât peste el, după ce inițial l-au amenințat prin telefon.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Suceava, cms. Ionuț Epureanu, a precizat că totul s-a petrecut, sâmbătă seară, când șeful de post a fost agresat de către Dan Olenici, de 49 ani, din localitate și alte două persoane de sex masculin, din aceeași localitate.

like-facebookAgresorul este cunoscut pe raza comunei ca o persoană violentă, fiind cercetat de către poliţist într-un dosar penal de lovire și având în lucru la postul de poliție un alt dosar penal.

Bărbatul de 49 de ani, împreună cu fiii săi, Cristi și Săndel Olenici, ambii de 18 ani, s-au deplasat la locuința de serviciu a agentului de poliție, după ce în prealabil primul dintre aceștia îl amenințase telefonic. După ce au ajuns la locuința șefului de post, toți au pătruns în curte fără drept, Bărbatul de 49 de ani a bătut la ușă, iar în momentul în care polițistul a ieșit să vadă ce se întâmplă, a fost lovit.

„În urma cercetărilor efectuate și a probatoriului administrat în cauză, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, s-a dispus prin ordonanță reținerea suspecților pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introduși în arestul IPJ Suceava, urmând să fie prezentați Judecătoriei Rădăuți, cu propunere de arestare preventivă”, precizează Epureanu.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*