Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

I-a lovit și amenințat pe polițiști pentru că nu l-au lăsat să-și bată nevasta. Oamenii legii l-au potolit cu focuri de armă

politieUn bărbat de 41 de ani, din comuna Voitinel, a produs un scandal monstru, de Ziua României, când și-a bătut soția crunt, iar de frică că o va omorî aceasta a sunat la poliție.

Femeia, Lăcrămioara B.,  de 39 de ani, este din comuna Arbore, dar scandalul s-as produs în comuna Voitinel. În timp ce oamenii legii făceau cercetări, bărbatul de 41 de ani a revenit în curte, a încercat să împiedice efectuarea fotografiilor judiciare asupra imobilului, iar la un moment dat a încercat să o agreseze pe propria sa soție.

like-facebookUn agent de poliţie a intervenit şi l-a împiedicat pe Constantin Florin Ciorcan să-şi lovească soţia, fiind însă el însuşi lovit cu antebrațul, înjurat și amenințat.

Conform procedurilor de lucru, agresorul a fost somat de mai multe ori să înceteze acțiunea agresivă și întrucât nu s-a conformat, a fost somat cu folosirea armei din dotare. Dat fiind că acțiunea agresivă a continuat, agentul de poliție a scos pistolul din toc și l-a somat din nou.

Agentul de poliție a continuat să-l someze în mai multe ocazii pentru a renunța la comportamentul agresiv și întrucât acesta nu s-a supus somaţiilor, agentul de poliție a armat și a tras un foc în aer.

Ulterior, agresorul a fost culcat la sol și a fost încătușat, după care a fost condus la autospeciala poliției și transportat la Poliția Municipiului Rădăuți pentru cercetări.

„În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „ultraj”. De asemenea, a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii ”lovirea sau alte violențe”, cauza urmând a fi soluționată procedural. Prin Ordonanța procurorului din data de 02.02.2016, față de suspectul de 41 de ani a fost dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore. Ulterior, în cauză a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Bărbatul de 41 de ani a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Suceava”, susțin reprezentanții Poliției Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*