Luni 06 Mai 2024, Actualizat acum 126 zile 12:00 am

FOTO! A pierdut controlul mașinii din cauza vitezei. Două tinere, la spital

accident-masina-soferitaDouă tinere au ajuns la spital din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum de către o tânără de 20 de ani.

Potrivit unui comunicat al Poliției Suceava, vineri, în timp ce conducea autoturismul pe DN 70, pe strada Bisericii, din comuna Ipotești, după o curbă la dreapta, o tânără de 20 de ani, din localitate, pe fondul vitezei excesive, a pierdut controlul asupra direcției de mers şi a părăsit suprafaţa carosabilă.

like-facebookÎn urma impactului, a rezultat rănirea ușoară a conducătoarei auto și a unei tinere de 18 ani din localitate, pasageră în autoturism.

„Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural”, se precizează într-un comunicat al Poliției Suceava.

De cealaltă parte, șoferița de 20 de ani susține că nu avea viteză.

După o curbă la dreapta, din cauza poleiului de pe carosabil, am pierdut controlul mașinii chiar dacă conduceam cu viteză redusă.. eram cu treapta a doua.. vi se pare excesiv?”, ne-a precizat șoferița Corina I.


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. corinaa says:

    A.ti scris numai minciuni… eu sunt conducatoarea auto care a avut accidentul vineri seara in ipotesti.. am intrat in sandt dupa o curba la dreapta si desi aveam viteza redusa am pierdut controlul volanului din cauza poleiului de pe carosabil.. va rog sa va informati mai bine si apoi sa scrietii o stire.. nu scrieti doar o parte de adevar

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*