Sâmbătă 04 Mai 2024, Actualizat acum 124 zile 12:00 am

Șefa Serviciului Resurse Umane din CJ, membru în 18 comisii de concurs la Spitalul Județean

ionela-savinȘefa Serviciului Resurse Umane din cadrul Consiliului Județean, Ionela Savin, a ajuns să facă parte din 18 comisii de concurs de ocupare a unor funcții de conducere vacante de șef de secție și șef de laborator din cadrul Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava.

Inițiatorul proiectului de hotărâre privind aprobarea componenței comisiilor de examinare la acest concurs pentru funcții de conducere vacante de șef de secție și șef laborator pentru 17 secții și un laborator ale unității spitalicești sucevene este vicepreședintele CJ, Viorel Seredenciuc, iar proiectul are avizul secretarului județului, Petru Tănasă, și a trecut ca pâinea caldă prin deliberativul județului.

like-facebookCurios este cum șefa acestui serviciu face parte din comisii de concurs deși subiectele de concurs sunt de departe pe specialitatea domniei sale. Și nu este pentru prima dată, când Ionela Savin face parte din comisii de concurs, ba chiar și Consilii de Administrație și chiar în mandatul trecut a ajuns să ocupe funcția de director executiv la Direcția de Administrare a Domeniului Public și Privat din cadrul Consiliului Județean Suceava.

Savin este și secretar la la Asociația Intercomunitară Apă și Canalizare Suceava deși specializarea și funcția pe care o ocupă în CJ sunt în contradicție cu obiectul de activitate al acestei asociații.

Odată ajuns la conducerea CJ, președintele Gheorghe Flutur, revenit pe aceeași funcție pe care a ocupat-o în mandatul când PDL s-a aflat la guvernare, a decis ca să facă o reorganizare și multe direcții au fost desființate și transformate prin reorganizare în servicii.

Flutur a criticat faptul că în mandatul PSD a existat o stare de leneveală în administrația județeană, mulți dintre angajați nici nu știau ce funcții ocupau. Singura persoană de sex feminin care a dispărut din Palatul Administrativ a fost Mihaela Beldiman, care din funcția de director general în CJ a ajuns să lucreze la Direcția județeană de Evidență a Persoanelor, într-o clădire lângă Piața Mare. În rest, nu s-a schimbat nimic.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*