Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

Prefectul Sucevei verifică punctele critice din zona de munte a județului. „Trebuie să fim primitori cu cei care ne vin în vizită, să nu avem probleme de acces”

harasimPrefectul județului Suceava, Constantin Harasim, va inspecta personal punctele critice din zona de munte a județului Suceava. Controlul vizează modul în care se face accesul la pensiuni, în zone turistice pentru că „noi, Bucovina, trebuie să fim primitori cu cei care ne vin în vizită și să nu avem probleme de acces îngreunat sau de împotmolit, de înzăpezire în zonă”.

like-facebookPotrivit acestuia, va fi verificat accesul în Pasul Mestecăniș, de la Cârlibaba la Prislop, spre Tihuța, dar și alte zone foarte frecventate de turiști.

„Se pare că lucrurile încep să se miște. Am primit niște SMS-uri de la Drumuri Naționale că au început alimentarea cu material în județul Suceava, aprovizionarea cu material antiderapant. Mă bucură acest lucru, dar eram mai bucuros dacă o făceau până acuma, până la incidentele pe care le le-am avut și să constatăm că am intrat în iarnă și ei dispun de stocuri insuficiente”, a spus prefectul.

 


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. ROman says:

    Primitori?astă vară pe traseul Pojorâta Izv-Sucevei a fost râșcâit tot drumul pe ambele părți destul de adânc incât era umplut frigiderul cu carne la trei generații de la Suceava până la București,in loc să torni asfalt in aceași zi,s-au pe o singută parte cu semafor adecvat lucrărilor,dar mai grav e că au stat gropile mai mult de jumătate de vară,exact când mai vin in concediu oamenii și cu câte un Neamț,Spaniol,Italian…mai rar Englez și care altădată sigur nu mai vine.

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*