Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

Atenție! Dacă mergi des cu trenul, poți plăti mai puțin pe bilet

gara burdujeni1 trenPasagerii îsi pot cumpara bilete si abonamente la tarife mai mici, aferente rangului de tren Regio, valabile pentru rangul de tren InterRegio.

De exemplu la trenul IR 1546, un bilet de calatorie Cluj – Satu Mare costa 34,80 lei în loc de 66,80 lei, iar la trenul IR 1599, un bilet Bucuresti – Craiova costa 29,50 lei în loc de 60 lei. În plus, pe rutele: Galati – Braila, Galati – Faurei, Bucuresti Nord – Galati, Galati – Constanta, Oradea – Satu Mare, Cluj Napoca – Satu Mare, Oradea – Cluj Napoca, Caracal – Craiova, Brasov – Iasi, Suceava – Ilva Mica, Piatra Olt – Craiova, Craiova – Bucuresti Nord, Cluj Napoca – Beclean pe Somes, Cluj Napoca – Ilva Mica, preturile biletelor de clasa a doua se reduc cu 30 – 50 la suta.

like-facebookLa toate trenurile InterRegio care circula între Galati – Braila, biletele de calatorie la clasa a 2-a se reduc cu 50 la suta si vor costa 9,20 lei în loc de 14,50 lei. Biletele pot fi cumparate atât online, de pe www.cfrcalatori.ro, de la automatele XsellKiosk din gari, de la automatele ZebraPay, direct de la casele de bilete din gari si agentii de voiaj CFR, cât si de la distribuitori autorizati.

Sursa: Bzi.ro


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*