Luni 13 Mai 2024, Actualizat acum 133 zile 12:00 am

FOTO & VIDEO! Au fost aprinse luminile în bradul de Crăciun din centrul Sucevei

craciun-suceava22Ziua Bucovinei a fost marcată, luni, și prin festivitatea de deschidere a luminilor în bradul de Crăciun din centrul Sucevei. Luminile au fost aprinse, în jurul orei 18.00, de primarul Sucevei, Ion Lungu, alături de președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur.

like-facebookSucevenii au participat în număr mare la spectacolele care au avut loc pe esplanada Casei de Cultură. Pe scenă au urcat începând cu ora 15.30 fanfara Bucovina a Primăriei Suceava, buciumașii din Câmpulung Moldovenesc, proclamația care a fost citită  de actorul Marius Rogojinschi, corul seminarului teologic „Mitropolit Dosoftei”, formația de dansuri polone Solonceanca-Soloneț, corul  ISU Suceava, Grupul vocal bărbătesc „Bogdana” Bogdănești, formația de dasuri ucrainene „ozaciok” din Bălcăuți, Ansamblul „Arcanul” din Fundu Moldovei, fanfara „Trandafirul”, corala „Sf. Leonte” din Rădăuți, fanfara „Trandafirul” din Calafindești, corul din Bosanci.

Foarte apreciat a fost momentul cu parada de torțe a angajaților Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Suceava.

 

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*