Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

Revoltător! Un tată și-a pus fiul de nouă ani să fure. Ce se întâmplă acum cu părintele denaturat

politie-furtUn caz inadmisibil a avut loc la Șcheia. Un tată și-a pus fiul în vârstă de nouă ani să se apuce de furat. Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție Suceava, la data de  09 noiembrie,  poliţiştii Postului de Poliţie Comunală Şcheia au fost sesizaţi cu privire la furtul unui motoferăstrău dintr-o gospodărie din localitate.

like-facebookSâmbătă, 27 noiembrie, în baza mandatului de percheziție domiciliară emis de Judecătoria Suceava, poliţiştii au efectuat o percheziție domiciliară la locuința unui bărbat de 50 ani din comuna Șcheia.

Cu ocazia efectuării percheziției într-o anexă a locuinței a fost identificat și ridicat motoferăstrăul care a fost sustras la data de 09 noiembrie.

Suspectul, bărbatul de 50 și fiul acestuia de numai 9 ani, au fost conduși la sediul poliției ocazie cu care au recunoscut săvârșirea faptei. Din verificări şi din materialul probator administrat a rezultat că bărbatul de 50 de ani şi-a îndemnat fiul să intre în curtea respectivă şi să sustragă bunul, el aşteptându-l în afara curţii.

„Față de suspectul de 50 de ani s-a dispus reținerea pentru 24 ore, fiind introdus în arestul Suceava. În cauză cercetările sunt continuate de Poliția Comunală Șcheia sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „instigare la furt calificat”, urmând a se dispune procedural”, precizează reprezentanții Poliției Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*