Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

Peste 20 de șoferi lăsați fără permise după ce au urcat băuți la volan

actiune-viteza-1Peste 300 de participanţi la trafic au fost testaţi cu aparatul etilotest, în acest weekend, fiind aplicate zeci de sancţiuni şi suspendate peste 20 de permise de conducere. În cazurile în care alcoolemia depistă de aparatele etilotest a fost peste limita legală, s-au întocmit dosare de cercetare penală.

like-facebookSpre exemplu, un bărbat de 46 de ani, din comuna Remetea, județ Bihor a condus autoutilitara marca Mercedes Benz pe D.N. 15 C Praxia, având o concentrație alcoolică de 0,53mg/l alcool pur în aerul expirat.
De asemenea, un tânăr de 26 de ani, din comuna Mălini, județ Suceava a condus ansamblu de vehicule cu semiremorcă pe strada Armatei din municipiul Fălticeni, având o concentrație alcoolică de 0,39 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În aceeaşi noapte de 27.11.2016, în jurul orei 02.39, polițiști din cadrul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus, a oprit pe DJ 209 G, pe raza comunei Straja, autoturismul, care se deplasa din direcţia comuna Straja către orașul Vicovu de Sus.
Conducătorul auto a fost identificat în persoana unui tânăr de 23 de ani, din comuna Straja. Întrucât emana halenă alcoolică s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul alcooltest, rezultând valoarea de 0,42 mg/l alcool în aerul expirat. El a fost condus la Spitalul Municipal Rădăuţi, unde i-au fost recoltate două probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*