Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

Defilare de 1 Decembrie, fără tehnica armatei la Suceava

ziua romaniei (107)Defilarea din acest an, de Ziua Națională a României, se va desfășura fără tehnica armatei, la Suceava. Anunțul a fost făcut de preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, care a precizat că astfel se respectă ordinul de ministru.

De 1 Decembrie, la Suceava, va fi organizată o cermonie în faţa Palatului Administrativ şi o paradă cu tehnică a Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Bucovina” şi a unor instituţii ale MAI.

like-facebookDin ordinul ministrului Apărării, nu va fi folosită tehnică a MApN.


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. Kârâici says:

    Nici nu-i de mirare,ca daca trece vreun tanc sau vreun transportor blindat pe langa ştima din centru,”Tirbuşonul”,cum ii mai zice poporul,exista riscul sa intre in trepidatie si sa se faca cioburi,ca e din fibra de sticla! Ca cum restaurezi,domnu’ Ghita,un monument de for public confectionat din materiale refolosibile,deseuri sau chiar slanina???
    Dar este bine ca macar dvs. sa treceti cu trasurica sau cu mocanita pe-acolo,sa va vada alegatorii din zona de munte! Si sa nu uitati sa abordati frumoasa dvs. ie bucovineana barbateasca,daca ati obtinut ,bineinteles,patent de la OSIM,al nostru sau al ucrainenilor!

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*