Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

FOTO! Municipiul Suceava, pregătit de sărbătoare. Luni vor fi aprinse luminile din bradul de Crăciun

instalatii-luminoase-suceava-19Municipiul Suceava este pregătit de sărbătoare. Exteriorul Primăriei, clădirea Direcției Silvice Suceava, dar și alte instituții din oraș au fost deja împodobite cu instalații electrice luminoase care vor fi aprinse pe 28 noiembrie, de Ziua Bucovinei.

De asemenea, vor fi organizare Târgul de Crăciun și Revelionul în aer liber. Autoritățile vor ca orașul să arate foarte bine mai ales că e an electoral în luna noiembrie și prima jumătate a lunii decembrie. Deja, în centrul Sucevei au fost amplasate cele 25 de căsuțe din lemn, bradul ce Crăciun îmbrăcat în luminițe dar și ornamente decorative. Sania lui Moș Crăciun trasă de reni, un Moș Crăciun, îngeri, mai mulți copăcei luminoși, clopoței luminoși, ghirlande, o plasă luminoasă care va fi deasupra scenei unde vor avea loc spectacole specifice obiceiurilor de iarnă sunt doar câteva din ornamentele specifice sărbătorilor de iarnă care pot fi deja văzut în municipiul reședință de județ.

like-facebookMontarea căsuțelor dar și celelalte lucrări de amenajare a orașului pentru sărbătorile de sfârșit de an au fost supravegheate îndeaproape de primarul orașului, Ion Lungu.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*