Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

FOTO! Copil cu arsuri, dus de urgență la spital. Locuința în care se afla, cuprinsă de un incendiu

incendiu-casa-prelipcaUn incendiu a cuprins, sâmbătă, o locuință din satul Prelipca, orașul Salcea. Un copilaș, în vârstă de zece ani, care a suferit arsuri și se afla în stare de șoc, a fost dus de urgență la spital. Pompierii au intervenit pentru stingerea flăcărilor.

La fața locului s-au deplasat două autospeciale cu apă și spumă de la Detașamentul de Pompieri Suceava, o autospecială de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Salcea și două echipaje de la Serviciul de Ambulanță Județean.

like-facebookPotrivit pompierilor, incendiul s-a produs după ce copilul a folosit benzină pentru aprinderea focului în sobă. Din păcate, focul a cuprins hainele de pe el, dar și bunurile din cameră, pe aproximativ 15 mp.

Medicii suceveni au decis să îl transfere la Spitalul de Arși din București, Din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, care nu au permis transportul aerian al pacientului, deplasarea către capitală s-a efectuat cu ambulanța SMURD de Terapie Intensivă Mobilă a Detașamentului de Pompieri Suceava.

Copilul care a luat foc în timp ce turna benzină în sobă, transferat la București


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*