Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

Centrul Județean de Aparatură Medicală se desființează

cj-suceava-19Centrul Județean de Aparatură Medicală se desființează de la începutul lunii viitoare, iar personalul beneficiază de măsuri de protecție socială în condițiile Legii nr.76 din 16 ianuarie 2012 privind sistemul asigurărilor pentru șomaj și stimularea ocupării forței de muncă, cu modificările și completările ulterioare.

like-facebookO clădire din curtea Spitalului Vechi a trecut în administrarea Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava. Potrivit vicepreședintelui CJ, Viorel Seredenciuc, imobilul în care își desfășoară activitatea Centrul Județean de Aparatură Medicală Suceava, situat în incinta Spitalului Vechi, este proprietatea publică a județului Suceava. În 2004, acest imobil a fost transmis în administrarea Centrului Județean de Aparatură Medicală Suceava.

În luna noiembrie 2016, Spitalul Județean a solicitat această clădire după ce Centrul Județean de Aparatură Medicală a informat că de la 1 decembrie 2016, acest centru se va desființa potrivit unei decizii a Comitetului Director al Direcției de Sănătate Publică Suceava.

Desființarea acestui centru ar fi motivată de faptul că reavizarea de către A.N.M.D.M. nu mai poate fi efectuată din lipsa resurselor umane specializate respectiv a resurselor financiare, condiție în care se impune predarea clădirii în care funcționează.

De altfel decizia de desființare a centrului este semnată de directorul executiv al DSP, Andrei Ianovici.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*