Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

Ciudat! La Centrul Cultural Bucovina se fac angajări „fără specificații la studii”

cj-suceava-9Centrul Cultural Bucovina a solicitat Serviciului Resurse Umane și Relații cu instituții publice din cadrul Consiliului Județean Suceava ca la angajarea de personal, pentru unele funcții, să nu fie specificate studiile.

like-facebookDemersul a fost făcut de managerul Sorin Filip, cel care s-a prezentat vineri, în deliberativul județean cu un proiect de management defectuos.

Culmea este că această solicitare „fără specificații la studii” a avut avizul șefului acestui serviciu, Ionela Savin, și a fost aprobată de președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur.

raportCel mai probabil, șeful administrației județene nu a fost atent la documentele anexate acestui proiect de hotărâre care a trecut și prin votul majoritar al aleșilor județului.

În raportul proiectului de hotărâre semnat de șeful Serviciului Resurse Umane și Relații cu instituții publice se arată că proiectul de hotărâre privind modificarea organigramei și a statului de funcții ale Centrului Cultural „Bucovina” începând cu data de 1 decembrie 2016, în forma prezentată de inițiator este oportun motivat de solicitarea centrului prin două adrese și încadrarea în prevederile bugetare aprobate pentru acest an. Să nu uităm însă că la rectificarea bugetară, instituțiile din subordinea Consiliului Județean nu au fost lăsate fără bani chiar dacă se aflau la fundul sacului.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*