Joi 16 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

11.000 lei alocați de CJ pentru persoane aflate în extremă dificultate. Vezi cum au fost împărțiți banii!

cj-suceava-16Deliberativul județean a aprobat repartizarea din Fondul de rezervă bugetară la dispoziția CJ, pe anul 2016, a sumei de 11.000 de lei, unor persoane aflate în situații de extremă dificultate. Este vorba de Burcă Tudosă-1000 lei, Vasile Ferar-1.000 lei, Octavian Vamanu-5.000 lei și Elena Gafița-3.000 lei.

Deliberativul județean a mai aprobat majorarea Fondului de Rezervă bugetară la dispoziția CJ cu suma de 975.000 de lei, din credite bugetare care nu mai sunt necesare a fi utilizate până la sfârșitul anului. Este vorba de 355.000 -Biblioteca Bucovinei și 620.000-Direcția de Drumuri și Poduri. În plenul deliberativului județean, șeful administrației județene a spus că a fost o rectificare pozitivă pentru Suceava dar că nu are prea multe amănunte despre banii alocați de Guvern.

like-facebook„Având în vedere că județul Suceava va primi sume importante pentru echilibrarea bugetelor locale, inclusiv,foarte multe primării care solicitat sprijin de la CJ. Zic să așteptăm publicarea în Monitorul Oficial să vedem ce buget primește fiecare unitate administrativă ca să vedem ce se poate completa și se poate stabili în continuare, urgențele. Suntem într-o situație foarte fericită astăzi, că știm că avem de primit, sigur că vom face repede o ședință extraordinară în care vom găsi soluții pentru ceea ce nu se poate întâmpla pe plan local. Asta e rațiunea pentru care nu discutăm alocarea de bani de aici pentru că vin bani de la centru.Vrem să vedem câți vin și în funcție de asta trebuie să avem un respect pentru banul public și pentru urgențe”, a spus Flutur.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*