Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

CJ a spus „pas” privind alocarea ajutorului de încălzire la Rădăuți

cj-suceava-6Consiliul Județean Suceava a aprobat, vineri, proiectul de hotărâre privind rectificarea bugetului propriu al județului Suceava și a bugetelor pe unități subordonate CJ pe anul 2016. Președintele CJ, Gheorghe Flutur, a trecut solicitarea Primăriei Rădăuți pentru ajutorul de încălzire la diverse însă nu a mai fost discutată. Orice încercare a social democraților a fost privită de către liberali ca „temă de campanie”.

like-facebookSolicitarea de la Rădăuți prin consilierul județean Simion Sticleț, pentru ajutorul de încălzire a fost trecută la diverse pentru că nu ar avea „nicio treabă cu bugetul”, unde se vor discuta alte lucruri.

„Ajutorul de încălzire pentru Rădăuți haideți să îl trecem la al doilea la diverse unde vom discuta și alte lucruri. Categoric, nu aș vrea să intrăm într-o zonă de campanie electorală a cuiva pentru că nu are rost”, a spus Flutur.

Consilierul județean PSD, Simion Sticleț, a spus că în rectificarea bugetară nu se vede niciun ajutor financiar pentru încălzirea de la Rădăuți deși din rectificarea pozitivă anunțată de Guvern județul va primi sume mari de bani.

„Să țineți cont să dați ajutor pentru încălzire la Rădăuți. Sunt cetățeni care au venituri foarte mici și au nevoie de acest ajutor financiar. Și de drumuri să țineți cont. Ați fost chiar dvr.în zona Tolocii, noi demaram un program de modernizare în Rădăuți, dar nu este suficient. O altă problemă, pe care o ridic: care este situația cu banii care au fost alocați pentru banii de la centura Rădăuțiului?. Pe 21 ianuarie 2016, acest obiectiv a primit 5 milioane de euro. Este un zvon că acești banii au fost deturnați pentru DE 85, asfaltul care s-a turnat este din banii care au fost redirecționați”, a spus Sticleț.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*