Joi 16 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

FOTO! Patru mașini cu țigări de contrabandă, oprite la Siret

tigari-ascunse-in-masini-suceava-1Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Siret au depistat și confiscat, în ultimele 24 de ore, pe sensul de intrare în ţară, 3.276 pachete țigări de provenienţă ucraineană, ascunse în patru autoturisme.

Țigările erau ascunse în bordul și scaunele din față ale uneia dintre mașini, precum si în spații special amenajate în pereții caroseriei, în banchetele din spate, în rezervor și în lonjeroane în celelalte trei autoturisme.

like-facebookConducătorii auto, cu vârste cuprinse între 21 și 41 de ani, doi cu cetățenie ucraineană și doi cu dublă cetățenie româno-ucraineană, au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi în valoare totală de 22.000 lei. Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de 4.096 lei, a fost ridicată în vederea confiscării.

Totodată, trei autoturisme în valoare totală de 27.200 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, deoarece aveau spații special amenajate pentru transportul țigărilor.
Față de cei doi cetățeni ucraineni poliţiştii de frontieră au luat măsura interzicerii intrării în România pentru o perioadă de 5 ani, începând cu data de 24.11.2016.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*