Luni 06 Mai 2024, Actualizat acum 126 zile 12:00 am

13 echipe în etapa finală a concursului „Capture the flag” de la USV

Universitatea Stefan cel Mare SuceavaÎn perioada 24-26 noiembrie 2016 are loc etapa finală a concursului studenţesc în domeniul securităţii informaţionale, Capture the flag, organizat de Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava şi partenerii săi. După etapa de calificări on-line, care a avut loc la sfârşitul lunii octombrie, un număr de 13 echipe finaliste au fost invitate să participe la etapa finală, concursul hands-on.

like-facebookDeschiderea manifestării a avut loc joi, 24 noiembrie, ora 14:30, in Aula din corpul E si a fost urmată de şedinţa tehnică de prezentare a cerinţelor competiţiei. Probele de concurs încep vineri dimineaţă, la ora 10:00, şi constau în rezolvarea unor probleme de securitate informaţională, precum şi în identificarea unor coduri numerice (flag-uri) disimulate. Probele de concurs se desfaşoară prin conectarea la o platformă on-line locală, dedicată, accesibilă concurenţilor timp de 24 de ore.

Festivitatea de închidere, comunicarea rezultatelor şi premierea vor avea loc sâmbătă, ora 12:00, in auditoriumul „Joseph Schmidt” al USV.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*