Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

A intrat cu tractorul într-o mașină care voia să-l depășească

tractorMiercuri, în timp ce conducea autoturismul pe DN 29A, pe raza localității Șerbănești, o tânără de 24 de ani, din comuna Zvoriștea, s-a angajat în depășirea unui tractor cu semiremorcă, condus de un bărbat de 42 de ani, din aceeași localitate, moment în care, conducătorul acestuia a efectuat un viraj la stânga, fără să se asigure corespunzător, intrând în coliziune.

Din accident, nu au rezultat victime omenești.  Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul tinerei și de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului, după care, la spital, acestuia i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, tractorul și semiremorcă aparține altei persoane, din comuna Zvoriștea, iar tractorul nu este înregistrat sau înmatriculat.
like-facebook
În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „punerea în circulație pe drumurile publice a unui autovehicul neînregistrat”, „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînregistrat” și „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care are o îmbibație alcoolică de peste 0,80 mg/l alcool pur în sânge” ce va fi soluționat procedural.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*