Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Vezi cât a primit județul Suceava la rectificarea bugetară aprobată de Guvern!

primari-suceava-6Cea mai mare sumă, la nivel național, acordată unui județ pentru echilibrarea bugetelor locale ale primăriilor este acordată județului nostru.

Județul Suceava a primit, pentru echilibrarea bugetelor localr, 46,4 milioane de lei, după rectificarea pozitivă a bugetului aprobată, miercuri, de Guvernul României.

like-facebook„Noi am cerut fonduri pentru salariile pe ultimele două luni pentru că nu erau. Dacă ordonanța va arăta că putem rezolva și alte probleme le vom rezolva. „Mărul în școli”-2 miliarde de lei vechi, „Utilități și mediu” pentru toate primăriile care au probleme și nu și-au plătit ratele și dobânzile -19 milioane de lei pentru acoperirea ratelor și dobânzilor. Deja, unele primării au început să aibă conturi blocate, de exemplu Broșteni și sper să rezolvăm problema. Sume din echilibrări cu bugetele locale-acoperirea de arierate primăriilor și reamintesc, că formula de atribuire va fi 80 la sută Direcția de Finanțe prin formula standard și 20 la sută CJ prin proiecte”, a spus Flutur.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*