Luni 13 Mai 2024, Actualizat acum 133 zile 12:00 am

Unul dintre cei mai mari actori ai României, originar din Suceava, în stare foarte gravă

vladimir-gaitanActorul Vladimir Găitan, originar din Suceava, a declarat că suferă de o boală îngrozitoare, un cancer la sânge care se poate tranforma în orice moment în leucemie, maladie care în ultima vreme s-a agravat.

Chiar dacă această boală în face viaţa un adevărat iad de aproape trei decenii, actorul nu s-a plâns niciodată, nu a încetat să fie optimist şi mai ales să îşi făcă mesaria pe care o iubeşte. Dar, din păcate, starea lui în ultima vreme e din ce în ce mai rea.

like-facebookStarea lui nu este bună şi nu se simte bine deloc. Face tot ceea ce ţine de el, restul e miracol. Ultima oara, analizele lui erau îngrijorătoare. Se urmăresc valorile trombocitelor, corpul sau producând mai multe trombocite decât este cazul. De aici se formează şi dezechilibrul şi tot organismul se da peste cap. El duce boală pe picioare şi continuă să joace pentru că lumea vrea să îl vadă. Este un caz fericit, are copiii şi soţia alături şi nu lupta singur”, a declarat o persoană din lumea artistică şi anturajul lui Vladimir Găitan pentru Wowbiz.ro.

Vladimir Găitan este un mare actor român care s-a născut pe 2 februarie la Suceava. El  a fost decorat la 13 decembrie 2002 cu Ordinul național Serviciul Credincios în grad de Cavaler, alături de alți actori, „pentru devotamentul și harul artistic puse în slujba teatrului romanesc, cu prilejul împlinirii unui veac și jumătate de existență a Teatrului Național din București”.

Sursa: Realitatea.net


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*