Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

FOTO! Vezi cum s-a pregătit firma care se ocupă de deszăpezirea municipiului Suceava, pentru iarna aceasta!

diasil-pregatire-deszapezire-suceava-17Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a verificat, vineri dimineață, stadiul pregătirilor pentru iarna aceasta. Edilul a vrut să vadă dacă firma Diasil, cea care se ocupă de deszăpezirea din municipiul Suceava, poate face față.

Diasil are la dispoziție 27 de utilaje mari, echipate cu plug și dispozitiv de împrăștiere a materialului antiderapant,  3 încărcătoare frontale, 2 motofreze de zăpadă, pentru trotuare, și 7 sărărițe manuale, pentru trotuare înguste.

like-facebookAm trecut în revistă utilajele pe care le vedeți aici. Ele au fost deja pe traseu în acest an, sunt un număr total de 27 de utilaje, din care 17 mașini mari, sărărițe și 10 mașini mai mici, care pot interveni de la caz la caz în zone mai înguste, în mod special pe străduțe, pe alei, dar și pe trotuare. Așa cum ați putut observa avem niște utilaje de mai mică dimensiune care pot interveni pe trotuare pentru îndepărtarea zăpezii și pentru îndepărtarea poleiului. Sunt stocuri destul de semnificative de material antiderapant”, a precizat Ion Lungu.

Sunt depozitate 750 de tone de sare şi 150 de tone de nisip.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*