Miercuri 01 Mai 2024, Actualizat acum 121 zile 12:00 am

Prognoza meteo. Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni

vremeAdministrația Națională de Meteorologie a realizat o estimare a valorilor termice și precipitațiilor în perioada 21 noiembrie-4 decembrie.

Potrivit ANM, în prima săptămână, valorile termice nu vor avea variații importante de la o zi la alta și vor fi apropiate de cele normale în această perioadă. În medie, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 și 7 grade, iar minimele între -1 și 3 grade. Și în cea de-a doua săptămână regimul termic va fi apropiat de cel specific perioadei și va fi în scădere în perioada 28…30 noiembrie, apoi în creștere ușoară. În medie, maximele se vor încadra între 1 și 7 grade, iar minimele între -3 și 1 grad, valorile mai mari înregistrându-se la începutul săptămânii. Probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi mai ridicată pe parcursul săptămânii a doua, dar acestea vor fi slabe cantitativ și se vor semnala pe spații mici, în special la sfârșitul perioadei de prognoză.

like facebookLA MUNTE

În prima săptămână a intervalului de prognoză, vremea va fi predominant frumoasă și caldă pentru această perioadă, cu temperaturi maxime ce se vor situa în jurul valorii de 8 grade și minime de 0…1 grad, în medie. Începând din 27…28 noiembrie, valorile termice vor scădea, astfel încât maximele se vor apropia de pragul de îngheț, iar nopțile vor deveni reci, cu temperaturi minime predominant negative, cuprinse, în medie, între -7 și -5 grade. Precipitații vor fi de așteptat pe parcursul celei de-a doua săptămâni, iar probabilitatea de semnalare a acestora va fi mai ridicată în perioadele 28-29 noiembrie și 2- 4 decembrie.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*