Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

O firmă din Suceava va tipări și buletinele de vot pentru ieșeni

buletine_de_votBuletinele de vot necesare la Iaşi pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie vor fi tipărite la Suceava.
Contractul de tipărire a buletinelor a fost încredinţat de Prefectură societăţii Tipo-Lidana SRL din Suceava, potrivit Ziarul de Iași.

Aceasta urmează să tipărească 1,64 milioane de buletine de vot pentru Camera Deputaţilor şi Senat. Valoarea contractului se va ridica la 207.144 lei, fără TVA, câştigătoarea licitaţiei organizate de Prefectură trebuind să asigure, în afara serviciilor de tipărire, preluarea şi transportul hârtiei şi transportul buletinelor de vot tipărite la sediul instituţiei judeţene. Tipărirea buletinelor de vot se va face pe hârtia furnizată de Administraţia Naţională a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale. Prefecturii i-a fost alocată o cantitate de 40 de tone de hârtie tipografică.
like-facebook
Machetele buletinelor de vot au fost aprobate de Biroul Electoral Judeţean în urmă cu aproape două săptămâni. Pe buletinele de vot destinate alegerii deputaţilor se vor afla candidaţii PNL, PMP, ALDE, PRU, Alianţa Noastră România, USR, PSD, PSR şi UDMR. Pentru Senat, a fost aprobată participarea la alegeri a zece furmaţiuni politice, la cele enumerate adăugându-se şi PER. La alegeri vor putea vota 746.800 de ieşeni.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*