Miercuri 15 Mai 2024, Actualizat acum 135 zile 12:00 am

Un nou război în instanță pentru o cunoscută artistă din Bucovina. Cere daune de 100.000 de euro

lauraLaura Lavric isi cheama iar sora in sala de judecata. Interpreta de muzica populara i-a redeschis acesteia proces pentru ca a jignit-o in public si ii cere daune morale de 100.000 de euro. Procesul se afla pe rol.

O vorba spune ca cine rade la urma va rade mai bine. Laura Lavric (70 ani) a reusit pana la urma sa-i inchida gura surorii sale,Ecaterina Traian, care i-a adus public mai multe acuzatii defaimatoare. Artista a pierdut primul proces, intrucat nu a stiut sa ofere detalii legate de domiciliul surorii ei din Canada. Insa anul trecut Laura Lavric a deschis un nou proces, iar de aceasta data a oferit instantei adresa respectiva. ”Am reusit sa ii gasesc adresa din Canada, prin intermediul unor rude din Costisa, Jud. Suceava (localitatea natala a artistei – n.r.). Ea poate sa se ascunda si in gaura de sarpe, nu conteaza asta, pentru ca o sa se judece si in lipsa ei”, a declarat pentru Click!Laura Lavric.

like-facebookTotusi citatia s-a intors, iar instanta i-a acordat Ecaterinei Traian un avocat din oficiu.

”La ultimul termen s-a stabilit un avocat-curator pentru sora doamnei Lavric, pentru a fi citata in Romania. Noi am facut tot ce ne sta in putinta pentru a-i gasi domiciliul in Canada. Si cand l-am gasit, s-a intors plicul inapoi, iar instanta a ajuns la concluzia ca e un aranjament intre ea si postas”, a declarat pentru Click! avocatul Laurei Lavric, Catalin Dancu.

Da, clienta mea a cerut 100.000 de euro daune morale, a platit taxa de timbru pentru suma aceasta”, puncteaza Catalin Dancu.

Cu toate acestea, interpreta sustine ca nu a deschis procesul pentru a scoate niste bani, ci pentru ca voia sa-si opreasca sora, care o jignea intruna pe posturile de televiziune.

Mie nu mi-a trebuit sa ma judec cu ea, dar asta a fost singura solutie sa o fac sa mai taca, pentru ca venea la diferite posturi tv si spunea tot felul de lucruri despre mine. Pe mine nu ma intereseaza banii. Cat despre cele spuse de sora mea in urma cu cativa ani, au fost din cauza ca este invidioasa pe mine, pe situatia mea, mai ales ca eu sunt solicitata si iubita de public. Dupa moartea parintilor mei a inceputul totul, pentru ca pana atunci era tinuta in frau de ei sa nu faca familia de ras. Nu mai vreau sa ma mai impac cu ea”, sustine Laura Lavric. Pe plan profesional, artistei ii merge ca pe roate.

Am concerte, nu ma plang pentru asta. O sa am perioada urmatoare cantare in Italia, dupa care voi merge in Franta si mai vad dupa aia ce proiecte se mai ivesc intre timp”, mai spune interpreta.

De la ce a pornit scandalul dintre surori

Laura si Ecaterina sunt certate la cutite de patru ani de zile. Scandalul a izbucnit, cand sora interpretei s-a dezlantuit la tv.

“Fostul ei sot, care a fost un om minunat si care o astepta din turnee cu flori si cu mancare a divortat din cauza infidelitatilor ei si relatiilor ei extraconjugale. Eu sunt plecata din tara din ’90, am intalnit-o la New York, iar din multe surse am aflat ca ea canta la un restaurant, iar colateral mergea cu orice barbat care ii oferea cadouri sau bani”, spunea Ecaterina despre Laura. Nici artista nu s-a lasat mai prejos.

“Am gasit-o la matrimoniale. Si atunci eu fac o socoteala, a avut o aparitie cat era mama in spital, si a doua aparitie la doua saptamani dupa ce am inmormantat-o. Ei ii tropaiau hormonii de suparare ca a murit mama ei si era pe internet. Cata perversitate si nesimtire, n-am vazut”, ii raspundea Laura.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*